En Fjällräven Greenland jakke er et rigtigt godt valg, hvis du går og leder efter en ny vinterjakke i høj kvalitet. Det er vigtigt at være godt klædt på, når vejret er dårligt og god beklædning er garanteret, når du køber et produkt fra Fjällräven. Her ser vi på tre jakker, som er værd at overveje.

Fjällräven Greenland Mountain Grey

fjällräven greenland winter mountainDer er flere udgaver af Fjällräven Greenland jakkerne, og en af de bedste er Mountain Grey versionen. Der er tale om en klassisk herrevinterjakke, der er perfekt at bruge i de kolde måneder. Ud over et godt udseende byder den på en masse praktiske fordele, som vi nu vil se lidt nærmere på.

G-1000 materialet, som jakken er lavet af, sikrer dig nemlig en vinterjakke af rigtig høj kvalitet. Materialet er ikke alene slidstærkt, det er også varmt, og da Fjällräven som altid behandler deres stof med voks, behøver du ikke at bekymre dig om at blive våd indenunder. Desuden er den solidt foret og holder derfor overkroppen varm, når omgivelserne er kolde. Med andre ord er det en kanon jakke at bruge om vinteren. Og for ca.1.899 kr. hos Pro Outdoor kan det blive din!

Med hensyn til lommer er der fire udvendige af slagsen. De er passende fordelt og er lette at komme til. Med solide knapper kan de lukkes til således indholdet i lommerne hverken ryger ud eller bliver udsat for vejrmæssige uheld.

Fjällräven Greenland Parka Light

fjällräven greenland parkaØnsker du et godt alternativ til Mountain Grey modellen? Så tag et kig på Parka Light, der deler mange af de gode karakteristika, men som på andre måder skiller sig lidt ud.

Først og fremmest er designet lidt anderledes. I stedet for en mørkegrå farve, er Parka Light grøn, og den er designet således, at den dækker lidt mere af kroppen, da der er mere længde. Ligesom Mountain Grey afviser denne vinterjakke vand og vind uden problemer.

Med fire udvendige lommer, hvoraf to af dem er ganske store, får du ingen praktiske problemer med Parka Light. Samtidig kan du justere på hætte og ærmer for at opnå en pasform, der er optimal til kroppen. Denne jakke er et godt bud på en effektiv jakke, som kan bruges over vinteren, men også i de efterfølgende måneder.

Det er den billigste jakke, som vi beskriver i artiklen her – prisen er nemlig super lav for en kvalitetsjakke, da Parka Light er set til 1.399 kr. hos Pro Outdoor.

Fjällräven Greenland No. 1 Down

fjjällräven greenland no 1Den dyreste jakke i artiklen – en luksusvinterjakke om man vil – er Fjällrävens No. 1 Down. En moderne vinterjakke til herrer, som er ekstrem funktionel og kan holde dig varm i stort set alle omgivelser.

Den blå jakke er lavet af polyester og økologisk bomuld. Fjällräven har sørget for, at stoffet er gjort vandafvisende undervejs i produktionen. Vinterjakken er enorm slidstærk og holder længe – at den også holder suverænt på varmen er en anden fordel. Den er optimalt foret med gåsedun og kan bruges i selv det værste vintervejr. Fjällräven betragter den selv som Greenland-seriens luksusudgave. Jakken kan købes hos Pro Outdoor – Se aktuel pris her.