Dette indhold er sponsoreret

Du skal stå for at afholde den næste store firmafest på arbejdspladsen eller ude i det gode vejr, men overskuddet er ikke på sit højeste. Det er altid nemmere, at få hjælp til denne slags store afholdelser, uden selv at skulle stå for servering, madlavning, indkøb og andre praktikaliteter. Lad andre om det, og dig om at være vært og have det store overblik. En catering engros løsning ville være godt til dig og dit firma. I dette indlæg vil du blive præsenteret for forskellige Catering Engros muligheder, og hvor det er muligt at købe en sådan aftale. 

Buffet og tallerkenanretning

Ikke nok med, at en god catering løsning kan afhjælpe og aflaste dig til næste firmafest, så er det også en god mulighed for at få hjælp til næste store familiefest. Catering i sin almene form kan både være i form af fornem tallerkenservering til dit bryllup, med serveringspersonale, kokke og eventuelle bartendere, som kan servicerer jer natten lang. Du kan også få bestilt din mad med catering, hvor maden anbringes på en buffet, hvilket gør at serveringen minimeres og at dine gæster selv har mulighed for at udvælge deres måltid. Dette giver også mulighed for, at afholde arrangementet udendørs, for eksempel til et arrangement ude i skoven, i det flotte sommervejr. Dette er en populær løsning, der er nemt, for både dig som vært og gæsterne, som selv kan vælge mad. Der kan nemlig være forskellige madpræferencer eller allergener, og ved en buffet, kan der være noget til alle. Med Catering Engros er du sikker på, at finde den helt rigtige løsning til dit næste arrangement. 

Skal du holde firmafest?

Det kan også være, at du står overfor en stor firmafest, hvortil det kræver mad udefra. Det kan være en julefrokost eller påskefrokost med forskellige typer af mad, hvor en buffet vil være passende. Sommeren er så småt på vej, og det kan være, at firmafesten skal bestå af en masse aktiviteter i det fri. Men hvor maden og drikkevarerne igen skal være et samlingspunkt, ovenpå adrenalinsuset fra at have kørt mountainbike, eller at have hiket dagen lang. Dette kan Catering Engros hjælpe dig med at finde firmaer og løsninger til. De har oversigten over, hvilke firmaer, der bringer ud. Ved brugen af Catering Engros vil du kunne spare en stor mængde penge i forhold til, hvis du købte varerne i et almindeligt supermarked. Til dette er der bred mulighed, alt efter, hvilken kvalitet, du ønsker. Det kan være at du skal have det hele økologisk, og i det tilfælde kan de for eksempel hjælpe dig med at få leveret fra Organic Denmark, der kun leverer økologi.