Annonce:

Naturen er noget, vi bør værne om og passe på, og naturen bør i høj grad være noget, vi besøger jævnligt. Det er dog sådan, at langt de fleste ikke når at komme ud i naturen i hverdagen, og man får måske kun besøgt den lokale skov maksimalt én gang om måneden. Kunne du godt tænke dig at bruge mere tid i naturen, så kan du her få gode råd til, hvordan du kommer afsted.

Planlægning er en god idé

I en travl hverdag er planlægning alfa og omega for, at man kommer igennem dagen, og det betyder også, at det kan være en god idé at planlægge, når du skal ud i naturen. På den måde bliver det noget, du skal og ikke noget, du kan, hvis du har tiden til det.

Eventuelt kan du planlægge en skovtur med din familie i weekenden. På den måde er I samlet omkring noget, og I får dermed også mere tid til hinanden, hvilket man i forvejen ikke får nok af, når man har mange ting om ørene. En tur ud i naturen kan altså give hele familien gode ting med på vejen, og måske er det noget, I vil gøre til en vane eller tradition at gøre sammen.

Lyt til en god historie på din gåtur

Der kan være mange grunde til, at man ikke kommer så meget ud, som man kunne ønske. Eksempelvis er der mange, der har svært ved at gå en tur uden et egentligt formål, og derfor vælger langt de fleste at blive hjemme. Eventuelt kan du lytte til en god historie på din gåtur i skoven. Lydbogreolen har mange gode bøger at vælge imellem, og du kan hurtigt oprette en bruger. Klik ind og opret dig til en gratis prøveperiode. Find dernæst en god bog og snør dine sko.