Annonce: Camping er en super sjov måde at bruge sin ferie på. Om det er på campingpladser rundt omkring i Europa eller bare rundt omkring i hyggelige lille Danmark. Uanset er der en helt speciel og hyggelig oplevelse ved at campe. Men camping er fedest, når altid er klar og i orden. Det er altid rigtig ærgerligt at indse at man har glemt noget derhjemme, når man er mange kilometer væk hjemmefra. Så her finder du alt hvad du skal huske på din næste campingtur.

Til din næste campingferie, er du nu med denne vejledende liste sikker på at du får det hele med. Det er selvfølgelig bare en vejledende liste, men hvis du er i tvivl om du nu har husket det du får brug for.

Derfor burde din næste ferie være camping

En ferie på farten, om det er i telt eller med campingvognen spændt efter bilen, er en helt speciel oplevelse. Det er helt specielt ved at sove ude mellem træerne og høre naturen omkring sig. Det er også en god favorit blandt børnene. Der er masser af muligheder for sjov, spas og leg. I kan tage en bold med og få spillet noget fodbold eller smørklat sammen. Når man er ude og campe er det nemlig den tid man har sammen som er hovedpunktet. At tage en pause fra hverdagens stress og jag og bare bruge noget kvalitetstid sammen.

De grundlæggende nødvendigheder

Når man skal på camping, er det altid godt at få husket det hele. Når man pludselig står midt i en skov, hundrede kilometer hjemmefra, er det ikke det fedeste at indse at man har glemt en varm trøje. Det kan godt blive en kold nat, så er det ikke rart at ligge og fryse. Det kan give et bedre overblik over om man har fået det hele med, når man har en liste at kigge efter. Du kan selvfølgelig altid tilføje flere ting, som du måske har brug for at tage med, men nu har du i hvert fald et udgangspunkt.

De smarte ting så du er forberedt

Det er nogle gange disse ting man har det med at glemme. Og hvis man lige pludselig står ude på landet uden nogle butikker i nærheden, kan det være rigtig smart at have medbragt ting som solcreme, myggespray eller toiletpapir. Det er virkelig ikke sjovt at stå og mangle. På listen finder du også andre gode ting, som du måske ikke lige havde tænkt over. Så er du forberedt på hvis uheldet nu skulle være ude.

Madlavning er også værd at skænke et par tanker. Ofte på campingture, så laves maden ude i naturen og derfor er det vigtigt at have alle materialerne, som er nødvendige med. Gryder og pander er selvfølgelig godt at have med, men også andre ting som sølvpapir og hviskestykker. Du kan finde den fulde liste og se hvad du mangler på din egen pakkeliste. Desuden finder du også andre brugbare lister, for eksempel over rengøringsartikler, elektronik og specielle lister til hvis børnene skal med.