Nu til dags har vi vores smartphones med over alt … inklusive på vandrestierne! Din iPhone er meget mere end bare en telefon. Det er et kompas, lommelygte, kamera og GPS. Derfor er det også vigtigt at have den helt rigtige til dine behov. Læs mere her om de bedste smartphones lige nu.

Jeg ved, at du sikkert tænker, “er hele meningen med at vandre ikke for at undslippe teknologien?”. Ja, i teorien… men vil du virkelig lade din telefon blive hjemme?

Overvej i stedet at downloade disse bedste vandre-apps for at forbedre din vandreoplevelse!

Hvorfor har du brug for vandre apps?

Der er et tilsyneladende uendeligt antal vandre-apps derude, fra navigation til inspiration! Så hvad kan en vandre-app gøre for dig? Ret meget, vil det vise sig.

Inspiration – En app er en fantastisk måde at opdage vandreture i dit område og over hele kloden! Du kan gemme vandreture, du er interesseret i, og undgå lørdag morgen google-søgning efter “bedste vandreture i nærheden af mig”.

Navigation – En app kan også hjælpe dig med at finde din sti og holde kursen. Dette er især vigtigt, hvis du skal på vandretur i et område med begrænset mobilservice.

Lær – En smartphone er et omvandrende leksikon, klar til at hjælpe dig med at lære om alt (det er smart af en grund!). Der er vandre-apps derude for at lære dig om planter, dyreliv og stjernebilleder.

Præstations Sporing – Du kan ikke kun bruge en app til at spore en vandretur til senere, men du kan også dele vandre præstationer. Folk elsker en god konkurrence, så sporing af vandreture med venner og familie er stor motivation.

Bedste Vandre Apps

  • AllTrails
  • Gaia GPS
  • PeakVisor
  • Google Maps
  • Guthook Guides
  • Hiking Project