Annonce:

Lige om lidt går vi ind i vintermånederne, og det er ved at være tid til julegaveindkøbene. Er du også ved at tænke over, hvad du skal give din bedre halvdel, forælder eller ven i julegave? Eller måske vil du forkæle dig selv? Her har vi samlet nogle gode forslag til dig, som er på jagt efter den helt rigtige julegave til typen, som elsker at nyde og være ude blandt naturen.

En cykel eller mountainbike til at cykle landet tyndt

Det kan være rigtig fedt at bevæge sig ud i naturen, og der er meget udstyr, som kan være perfekt til formålet, og som kan gøre det praktisk og sjovt at bruge mange timer udenfor. Det kunne fx være en cykel eller en mountainbike, hvor der rigtig kan trædes i pedalerne på tracks og få vind gennem håret.

Gå på jagt efter den rigtige, og klik her, hvis du gerne vil se et udvalg af forskellige cykler.

Overnatning i naturen

Vil du gerne give en gave, som er praktisk og perfekt til overnatning i naturen, telt eller shelter? Så kan du se dig om i det brede sortiment af soveposer, hængekøjer og liggeunderlag, som kan gøre det mere bekvemmeligt at sove ude om natten.

En praktisk rygsæk til de essentielle ting

Hvis man godt kan lide at bruge mange timer udendørs, kan det være meget praktisk at have en rygsæk, hvor man kan bære både sin telefon, pung og måske sin sovepose. På den måde kan man have tingene med sig og have hænderne fri samtidig. Nogle rygsække har et regnslag eller er vandtætte, så de passer til nærmest al slags vind og vejr, som hører med sig, når man er ude i naturen.

Båludstyr

Det er lækkert at kunne varme sig ved og lave mad over bål. Derfor kan det være, du skal se dig om efter en gave, som indeholder båludstyr. Til madlavning er det vigtigt med godt grej, og der er meget at vælge imellem. Du kan finde et udvalg af snobrødspinde, pandekagepander, popcorngryder og gryder af fx støbejern. 

Et bålfad og et bålstativ kan også være en mulighed.

Et par gode vandrestøvler

Giv en gave, som klæder ham eller hende varmt på og holder fødderne tørre. Det er perfekt til den, som elsker at opdage omgivelserne på gåben. Det er selvfølgelig en god idé at vide, hvilken størrelse du skal købe.