Annonce

Er du på udkig efter noget inspiration til, hvad du kan lave, når du skal have børnene med på en hyggelig udflugt til Horsens? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse om en masse forskellige børneaktiviteter i Horsens og omegn, som kan gøre turen hyggelig for hele familien – store som små.

Ridetur gennem Horsens’ smukke natur

Tag for eksempel på tur til Fuglsang mellem Horsens og Silkeborg. Her kan du opleve naturen i sin mest autentiske version – på ryggen af en islandsk hest. Du kan altså tage hele familien med på en hyggelig ridetur gennem bakkelandets bølgende skove, og vi tør godt garantere, at det bliver den mest hyggelige tur, du nogensinde komme på. Det eneste, der skygger for dit synsfelt under hele turen, er et par pjuskede ører.

Få pulsen op til et konkurrencepræget spil minigolf

Er du dog mere til action og høj puls, kan du besøge Husodde Strand Camping og tage et spil Middelalder Minigolf. Er er de fleste i familien ægte konkurrencemennesker, vil i med garanti få pulsen op at ringe. Midt på den 12 hullers minigolfbane er der en stor ridderborg, og hvis du ikke passer på, kommer du i gryden hos heksen eller får en tur i gabestokken.

Kombiner leg og shopping

Horsens byder naturligvis også på en masse shopping. Og nu tænker du måske, at shopping ikke er den mest børnevenlige aktivitet, du kan komme i tanke om. Men faktisk finder du o shoppingcentret Bytorv Horsens et stort legeområde, som gør det perfekt for hele familien at kombinere shopping med masser af leg. Skynd dig at besøge Horsens med det samme – det vil blive en helt uforglemmelig tur.