Annonce:

Nu hvor du har nydt sommerens lange dage udenfor i din have, kan det være, at du har lagt mærke til, at dit hus trænger til et pift, så det er klar til efteråret.

Det udendørs er førstehåndsindtrykket af dit hus. Det betyder meget, at dit hus står velplejet og hyggeligt, lige fra du træder ind i indkørslen, til du sidder i haven. Det betyder ikke, at du nødvendigvis skal fjerne alt ukrudtet eller samle hvert et blad op. Med de her 3 gode råd får du nemt et lækkert udtryk.

Forkæl dit hus med en omgang maling

Vi har budt efteråret med de mange regnbyger velkommen. Du kan dog sagtens gå i krig med en malerrulle på din husfacade uden at være bange for, at dit hårde arbejde bare bliver skyllet væk. Bare sørg for at gøre det, når der er udsigt til en regnfri uge.

Du kan finde et stort udvalg af maling online til både udendørs og indendørs brug. Måske har du, nu når du allerede er i gang med at svinge malerpenslen, også har mod på at tage turen indenfor.

Plant nogle fine blomster

En anden og mindre omfattende måde at friske dit hus op på er smukke og farvestrålende blomsterkrukker, som fx står på terrassen eller ved siden af din hoveddør. Du kan pynte dem med dine yndlingsblomster, for der er intet som smukke blomster, som byder dine gæster velkommen.

Slæng dig i flotte havemøbler

Dit valg af havemøbler kan pifte enhver terrasse op. Det er op til dig, om du er til granit-, træ- eller fletmøbler, der indbyder til hyggelige stunder og kolde drinks. Eller måske drømmer du om en kærestebænk, som kan stå midt i din haves flora?

Der er mange måder at friske sit hus op. God fornøjelse!