Annonce

Byder vinteren på en skitur med drengene? Så har du bestemt noget at se frem til. En skitur er nemlig ikke bare en sjov aktivitet med fart over feltet og afterski. Det er også en mulighed for at tage uforglemmelige minder og et styrket venskab med hjem. Her får du tre must-haves, der vil gøre jeres skitur endnu bedre.

Matchende hættetrøjer

En af de vigtigste ting, når du er på skitur med drengene, er at se godt ud og have det sjovt sammen. Hvad er en bedre måde at gøre det på end ved at have matchende hættetrøjer med tryk, så alle kan se at i er sammen? Det viser både humor, og at i sætter pris på hinandens venskab. 

Når I skal designe jeres hættetrøjer, er der mange veje at gå. Udvalget af farver og tryk er næsten uendeligt, så I kan helt sikkert finde noget, der passer jer. Det kan for eksempel være, at I skal have trykt et billede af jer allesammen på ryggen. Eller måske et citat eller en reference, som kun I forstår. Uanset hvad vil det være med til at gøre turen endnu sjovere, og så hjælper en god hættetrøje jo også med at holde varmen på pisten.

Powerbanks

Hvad end du står langt ude på pisten eller giver den gas på baren til afterski, findes der næsten ikke noget værre end at løbe tør for strøm på mobilen. Så kan du ikke tage billeder eller komme i kontakt med dine kammerater, og det kan hurtigt ende galt. Derfor er en powerbank oplagt at tage med på skituren. Når man skal vælge mellem forskellige powerbanks, er noget af det vigtigste balancen mellem størrelse, vægt og strømkapacitet. Til en skitur vil man typisk gerne have en powerbank, som ikke er for tung, og som let kan være i skijakken eller bukselommen. Det kan dog gå udover strømkapaciteten, og er derfor vigtigt at overveje på forhånd. 

Multitool

Selvom de fleste skiture forløber uden problemer og mest af alt er en ferie, kan et multitool stadig være nyttigt i mange situationer. Det kan for eksempel bruges til at reparere udstyr, åbne flasker, skrue skruer og meget mere. Med sådan et er i forberedt på det meste – både på turen til skisportsstedet og på pisten. Der findes mange forskellige typer multitools på markedet, så det er en god idé at overveje, hvilke funktioner det er mest sandsynligt, at i får brug for. 

Pakker du disse tre ting i kufferten, er du godt på vej til en sjov og vellykket skitur med drengene. God tur.