Annonce:

Når du mangler værktøj, kan det ikke altid anbefales, at du kun tænker med pengepungen. Selvom det måske kan virke nærliggende at købe det billigste værktøj, du kan finde, vil det langt bedre kunne betale sig, at du vælger noget værktøj af ordentlig kvalitet. Kvalitetsværktøj er oftest nemmere og mere præcist at arbejde med, og desuden har det typisk en fremragende holdbarhed. 

Hvad kan jeg bruge en trædrejebænk til?  

Hvis du af og til giver dig i kast med håndværksarbejde i træ eller stål, er en trædrejebænk så godt som uundværlig for dig. En trædrejebænk giver dig nemlig mulighed for at fastspænde materialet, så du let kan arbejde på det.

Når du skal bruge trædrejebænk, starter du med at lægge materialet på en såkaldt rotationsakse. Bruger du de rigtige værktøjer, kan du derefter bore, slibe og skære materialet, mens aksen roterer. Resultatet er et materiale, som ser ens ud hele vejen rundt. Første gang du bruger din trædrejebænk, vil du finde ud af, at værktøjet kræver en smule øvelse. Derfor kan det være en god idé at prøve dine evner af på et billigt materiale, før du kaster dig over dét materiale, som du egentlig skal arbejde med.

Hvorfor skal jeg vælge en model fra Killinger?

Tyske Killinger har mere end halvtreds år i branchen. Særligt er de kendt for deres brede udvalg af trædrejebænke i høj kvalitet, og hvis du søger en trædrejebænk, som du kan bruge i mange år frem, er Killinger et glimrende udgangspunkt. Koncernens drejebænke er blandt de mest effektive på markedet, og derfor har Killinger modtaget stor anerkendelse hos håndværksentusiaster verden over.

Hvilken model er den rette for mig?

Den rette drejebænk afhænger i høj grad af dine behov. De største drejebænke fylder en del, og hvis du har begrænset plads i værkstedet, kan det være en god idé at starte med en mindre model, som du kan placere på et bord. Du skal også beslutte, hvor mange penge du er villig til at bruge på din drejebænk. Uanset dit budget kan du dog med garanti finde en model, du kan betale, hos Killinger. Deres drejebænke findes nemlig i et væld af forskellige prisklasser.

Har du svært ved at finde ud af, hvilken model der bedst vil kunne dække dine behov? Så spørg din forhandler til råds, før du endeligt foretager din bestilling.