Som globetrotter er ulykker og forsikringer i sagens natur ikke det første, du tænker på – du higer sikkert efter at komme af sted på den næste rejse, vandretur eller jagt. Ikke desto mindre er det dog en rigtig god idé at gøre dig nogle overvejelser om, hvad du gør i tilfælde af, at du eller dit udstyr kommer til skade. I denne artikel har vi samlet en række gode råd, som sikrer, at du ikke ender med at skulle gå fra hus og hjem, hvis uheldet er ude.

Sikr dig selv med en ulykkesforsikring

Det vigtigste, du overhovedet har at passe på, er selvfølgelig dig selv. Som hiker, jæger eller blot en aktiv globetrotter er det meget vigtigt, at du har dine forsikringer i orden, så du ikke ender med en kæmpe hospitalsregning, hvis du kommer ud for et uheld eller er skyld i, at andre kommer til skade, hvilket desværre er en naturlig risiko, såfremt du rejser verden tynd eller har en hobby, som involverer mere end bare at strikke derhjemme i sofaen. Derfor skal du som minimum have en ulykkesforsikring, så du er sikret, hvis der skulle ske dig noget. Har du ikke i forvejen en sådan, så find en ulykkesforsikring her, så du er dækket, hvis uheldet skulle være ude. En ulykkesforsikring kan dække mange forskellige behov, og derfor skal du naturligvis være opmærksom på, hvad der er relevant i dit specifikke tilfælde, og om den pågældende forsikring overhovedet dækker den potentielle skadetype.

Pas godt på bilen – en globetrots trofaste følgesvend

En bil er ofte mere end blot et transportmiddel. Rejser du på egen hånd, eller bruger du din bil i forbindelse med jagt eller andre udendørs aktiviteter, slider det naturligvis på din bil. Dette stiller krav til vedligeholdelsen af såvel udstyret og selve bilen, således at denne kan klare strabadserne, du udsætter den for. På ditec.dk kan du købe masser af forskellige former for bilplejeprodukter, som vil få din bil til at skinne som aldrig før. Den bliver helt i tiptop stand, og dermed er du sikker på, at den kan holde mange kilometer endnu. Din bil tager dig nemlig ikke blot fra A til B, men har sandsynligvis også sat rammerne for mange gode minder og oplevelser.

Glem ikke basen!

Dit hus er naturligvis også langt mere end blot et tag over hovedet, og selvom du måske bruger det meste af din tid i udlandet eller vildnisset, må du ikke glemme din base. Det er dit hjem, og det er trods alt her, du tilbringer en stor del af dit liv sammen med dem, du har kær. Derfor skal du også sørge for at passe godt på dit hjem, så det ikke pludselig kræver akut krisehjælp ud af det blå. Det vil sige, at du skal sørge for at holde øje med eksempelvis tilstanden af dit tag, så eventuelle problemer kan løses i opløbet. Desuden skal du naturligvis sørge for, at sikkerheden er i orden i forhold til brandalarmer, tyverisikring og så videre. Du har nok ikke nogen interesse i at få fremmede ind i dit hus uden din tilladelse, mens du er ude at rejse eller på jagt, og ligeledes skal der gerne kunne tilkaldes hjælp hurtigst muligt, hvis uheldet skulle være ude, og der går ild i noget.

Tilføj en kommentar

Your email address will not be published.